31 august 2007

Nico înapoi... către Auxerre

Dacă eram convins ca George Copos va reuşi cel mai tare transfer al verii, ieri m-am liniştit.
Daniel Niculae, a refuzat revenirea la RAPID sub forma de împrumut, pentru ca acest împrumut conţinea o clauza conform careiea RAPID putea sa-l achiziţioneze din vara viitoare. Cine este de vina pentru ca el nu a revenit la RAPID? Pai in primul rand, omul care a dorit cel mai tare transferul: Copos. De ce? S-a certat cu impresarii lui Nico, fraţii Becali, a pus prea multe condiţii jucătorului si in primul rand marea lui vina este ca i-a dat drumul in 2006. Bineînţeles vinovăţia nu este doar a unui singur om.
Mare mea întrebare este: De ce a refuzat Niculae un salariu de 400.000 de euro si posibilitatea de a juca in Liga cu RAPIDul sau de suflet?
Oricum RAPIDul nu se termina sau nu începe cu un jucător, oricât ar fi de important sau de bun. A existat viaţă in Giuleşti si după echipa din 1967 si după plecările lui Lita Dumitru sau a lui Lobont sau a lui Pancu ş.a.m.d. RAPIDul este un spirit, este ceva ce dăinuieşte, ceva ce n-a fost oprit nici de comunismul dinainte de revoluţie, nici de măgăriile din zilele noastre. RAPIDul este si va dăinuii.
Revenind la Nico, îmi pare rău ca nu s-a realizat transferul, dar sa vedem ce ne rezerva zilele viitoare. Dainele, mult succes in Franţa. Poate ne vom revedea pe Giuleşti.

Niciun comentariu: