31 august 2007

Startul sezonului pentru RAPID

Inceputul sezonului 2007-2008 suna promiţător pentru echipa lui Cristiano Bergodi. După adjudecarea Supercupei României, au urmat meciuri in care echipa creste, in care se formează noile relaţii de joc. Noi-veniţii, s-au integrat destul de bine, mă refer la Bozovic si Stefan Grigorie. Cesinha nu a reuşit inca sa se integreze si se pare ca va trebui sa ii acordam multa răbdare. In rest, lotul lăsat de Razvan, din care ii scădem pe plecaţii Ganea, Zicu, Badoi si Rada, este omogen si mai ales unit. Daca RAPIDul va ştii sa gestioneze startul promiţător putem sa câştigam campionatul si sa ne îndeplinim visul participării in grupele Ligii Campionilor, cu toate ca echipa nu era luată de nimeni in serios la începutul sezonului.
Adevărul este ca abia acum încep testele serioase pentru giuleşteni. Primul este sâmbăta, meciul din Giuleşti, contra Craiovei. Se ştie ca avem prostul obicei de a resuscita echipa olteana. Sper totuşi ca sâmbăta sa fim "ucigaşii" ei. Apoi, urmează deplasarea in Ghencea, deci un meci ce nu mai are nevoie de nici o prezentare. Si totul culminează cu testul din Cupa UEFA, unde am avut "norocul" de a intalni FC Nürnberg. Chiar daca acum doi ani băgasem frica in poporul german, Nürnberg nu trebuie subestimată. Este o echipa greu de bătut, are un palmares impresionant si mai mult are un lot puternic. Am văzut ca nemitii deja au aere de superioritate si acest lucru nu poate decat sa ma bucure.
Daca toate aceste meciuri sunt trecute cu bine, încrederea noastră va fi foarte mare si cred ca putem obţine performante foarte mari într-un sezon ce părea mort.

Niciun comentariu: